PACE-FAMILIEN
Hele PACE-familien er nå elektrifisert og mer innovative enn noensinne. Den kompakte SUVen E-PACE og den prisvinnende F-PACE er nå tilgjengelig som plug-in hybrid, og den helelektriske suksessen I-PACE kommer med forbedret el-teknologi. Utforsk familien og la deg inspirere av neste generasjons teknologi!
E-PACE PHEV

E-PACE PHEV

Den nye 2,0-liters firesylindrede 300hk PHEV-modellen leveres med en 640Nm bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et CO2-utslipp på kun 43g/km. 0-100 km/t tar kun 9,8 sekunder.

Fulladet har nye E-PACE PHEV en helelektrisk rekkevidde på opptil 64 km.

Her kan du lese mer om modellen eller se vår privatleie avtale.

UTFORSK E-PACE

 

SE PRIVATLEIE
F-PACE PHEV

F-PACE PHEV

Den nye 2,0-liters firesylindrede 404hk PHEV-modellen leveres med en 640Nm bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et CO2-utslipp på kun 49g/km. 0-100 km/t tar kun 5,3 sekunder.

Fulladet har nye F-PACE PHEV en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km.

Her kan du lese mer om modellen eller se vår privatleie avtale.

 

UTFORSK F-PACE

SE PRIVATLEIE
I-PACE

I-PACE

I-PACE EV400 har 400 hk og presterer 0-100 km/t på 4,8 sekunder. I tillegg bidrar et dreiemoment på 696 newtonmeter, en rask respons ved alle hastigheter.

I-PACE er utstyrt med en 11 kW 3-fas, innebygd AC-lader som leverer en rekkevidde på opptil 65 km per time. I tillegg er I-PACE utstyrt for å tåle 100 kW DC-ladere via fastmontert kabel. 

Les mer om den helektriske SUVen eller se våre kampanjer.

UTFORSK I-PACE

SE KAMPANJER

FORDELER MED ELEKTRISK DRIVLINJE

Bedre drivstofføkonomi

Helelektrisk og ladbar hybrid reduserer drivstofforbruket og dermed dens kostnader. Fullad bilen via hjemmelader og reduser kostnadene ytterligere.

Redusert utslipp

Batteridrevne biler oppnår maks. ytelse med nullutslipp. Og ladbare hybrider reduserer sitt CO2-utslipp drastisk sammenlignet med en ren fossibil. Etterhvert som stadig flere fornybare ressurser legges til det nasjonale strømnettet, blir den elektriske energien for lading av elbiler stadig mer miljøvennlig.

Unike kjøreegenskaper

Elbiler og ladbare hybrider i elmodus gir ikke bare stillegående kjøring, men gir også en spesielt smidig og responsvillig kjøreopplevelse i alle hastigheter.

Er elektrisk drivlinje noe for deg?

Har du spørsmål i forbindelse med elektriske drivlinjer og våre Jaguar PACE-modeller må du gjerne ta kontakt med din nærmeste autoriserte Jaguar-forhandler, for mer informasjon og bistand. 

 

KONTAKT FORHANDLER