FAQ

Verdt å vite om Jaguar Privatleie

Det er en stor begivenhet å bytte bil. Derfor er det naturlig å ha en rekke spørsmål i løpet av prosessen. Vi har derfor samlet de mest stilte spørsmålene nedenfor.

Hva er privatleie?

Med privatleie betaler du en startleie og månedlig beløper for å kjøre din drømmebil. Det månedlige beløpet dekker bilen, service og vedlikehold, som dermed sikrer en oversiktig bilavtale og ingen overraskende utgifter. Når perioden er ferdig, leveres bilen tilbake.

Hvilken periode kan jeg leie?

De fleste privatleie avtaler gjelder for 36 måneder, men det er alltid mulig å få perioden tilpasset ditt behov. Hos Land Rover tilbys privatleie fra 3 måneder og opp til 36 måneder eller mer.

Hvorfor skal jeg privatleie?

Privatleie er for deg som ønsker en bekymringsfri og enkel bilavtale. Du unngår forhandling av pris på nybil og bruktbil, verkstedsregninger og bekymringsfrie avskrivninger. Du betaler kun en valgfri startleie og månedlige beløper, som dekker omkostningene ved å kjøre bilen.

Hvor mange kilometer kan jeg kjøre?

Din privatleie avtale og dens kjørelengde vil bli tilpasset etter ditt behov og din økonomi. Land Rover privatleasing tar utgangspunkt i 15.000km per år. Er det et ønske om mer, kan det lages en egen avtale.

Privatleie din drømmebil i dag