F-PACE PHEV R-DYNAMIC SE
Månedsleie fra: 7.990,-* 

Månedsleie fra: 7.990,-* 

Totalpris fra: 396.905 kr,-*

 

Utstyrsvarianten R-Dynamic SE, har R-Dynamic eksteriørpakke, interaktivt førerdisplay, Pivi Pro infotainment system, Blind Spot Assist Pack, 20" alufelger, og Apple CarPlay®. Med Jaguar Care får du fri service inkludert i 3 år/inntil 100.000 km. 

Denne modellen er basert på R-Dynamic SE og inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr:

  • Perforerte sportsseter i skinn
  • Mørke bakruter
  • Elektrisk bakluke
  • Panorama glasstak
  • Meridian Sound System 
  • Driver Assist Pack
  • Cold Climate Convenience Pack
  • Takrails
  • 16-veis elektrisk justerbare forseter med varmefunksjon
  • Vinterhjul på original aluminiumsfelg

 

Beregn privatleie og bestill F-PACE Plug-in hybrid, eller bestill prøvekjøring.

OBS: Startleie/etableringsgebyr 109.265 kr. Månedsleie: 7.990 kr og totalpris: 396.905 kr, vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 45.000 km.

INKLUDERT EKSTRAUTSTYR

Privacy glass

Privacy glass

Privacy glass på bakrutene er utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen. I tillegg står Privacy glass i stil med felgene i Glossy Black og Black Exterior Pack.

Panorama glasstak

Panorama glasstak

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke tillater enkel åpning og lukking av bakluken ved å benytte seg av knappen inne i bilen (i høyde med sjåførens venstre kne), på nøkkelen eller på selve bakluken.

Cold Climate Convenience Pack

Cold Climate Convenience Pack

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

Meridian™ Sound System

Meridian™ Sound System

Meridian™ Sound System leverer en god musikkopplevelse. Med 380 watt, opptil 14 høyttalere og en 2-kanals subwoofer.

Fleksible og tilpassede seter

Fleksible og tilpassede seter

Forsetene er 16-veis, oppvarmede og elektriske, med memory funksjon og 2-veis manuell hodestøtter. Komfortable seter for korte og lange kjøreturer.

OPPLEV DYNAMISK YTELSE.

Det beste fra Jaguar F-PACE

DESIGN

DESIGN

Nye Jaguar F-PACE byr på et økt nivå av luksus, teknologi og en egen ro venter deg. Et nytt og skulpturelt panser, smale LED-hovedlys, en stor grill, og luftinntakene på sidene har det ikoniske Leaper-emblemet. Du får en elektrisk følelse av spenning, uansett hvor du ser.

YTELSE

YTELSE

Den nye 404hk PHEV-modellen leveres med en 2.0 300hk bensinmotor i kombinasjon med en 105kW elektrisk motor som yter 640Nm dreiemoment. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et Co2-utslipp på kun 49g/km. 0-100 km/t tar kun 5,3 sekunder.

Fulladet har nye F-PACE PHEV en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km.

LADING

LADING

Bilen er utstyrt med en 1-fas ombordlader med en ladehastighet på opptil 7,4kW (AC-lading). Dette gir fulladet batteri på ca 2,5 time. Bilen kan også hurtiglades opptil 32kW (DC-lading), som lader batteriet fra 0-80% på ca. 26 min.

Er F-PACE PHEV noe for deg?

Den nye 404hk PHEV-modellen leveres med en 2.0 300hk bensinmotor i kombinasjon med en 105kW elektrisk motor som yter 640Nm dreiemoment. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et Co2-utslipp på kun 49g/km. Fulladet har nye F-PACE PHEV en helelektrisk rekkevidde på opptil 53 km.

Nye Jaguar F-PACE Plug-in hybrid byr på ren kjøreglede og høy ytelse