Hvorfor privatleie Jaguar E-PACE

Hvorfor privatleie Jaguar E-PACE

Er privatleie noe for deg?

Med Jaguar privatleie får du samlet alle utgifter i et månedlig beløp. Dermed unngår du serviceomkostninger, finansiering, avskrivninger og mye mer. Du slipper dermed å bekymre deg for uforutsette utgifter og kan heller fokusere på kjøreopplevelsen og din drømmebil.

FORDELER VED PRIVATLEIE

1. Økonomisk trygghet

Med privatleie er det ingen uforutsette utgifter. Når det månedlige beløpet er betalt trenger du kun å tenke på forsikring, og eieravgift. En god oversikt over de samlede omkostningene gir en egen ro og opplevelse av bilen.

2. Bekymringsfritt

Når din leieperiode er over, leverer du bilen tilbake. Derfor har du ingen bekymringer når det gjelder verditap og gjensalg, når du igjen står overfor et bilskifte.

3. Frihet til å skifte bil

Når du har valgt privatleie, har du mulighet til å skifte bil når du selv ønsker. Etter 36 måneder kan du skifte til en ny bil om du ønsker det. Med Jaguar privatleie er det optimalt å skifte til en ny bil minimum hvert tredje år.

Ditt privatleie-forløp hos Jaguar

1. Velg din ønskede Jaguar

Med din forhandler bygger og bestiller du din drømmebil eller velger en vi allerede har på lager.

2. Du får nøklene

Dagen er endelig kommet hvor du mottar din nye Jaguar. Bilen leveres etter en grundig gjennomgang av bilens mange funksjoner.

3. Påminnelse om tilbakelevering

Før din privatleie avtale utløper, vil du motta en beskjed. I beskjeden blir du informert om tid og sted for tilbakelevering.

4. Tilbakelevering

Ved tilbakelevering blir bilen gjennomgått av forhandleren. Etter gjennomgangen kan du sette deg inn i en ny privatleiebil, hvis du har bestilt på forhånd.

Verdt å vite om Jaguar Privatleie:

Her kan du få svar på de mest stilte spørsmålene i forbindelse med privatleie.

Med privatleie betaler du en startleie og månedlige beløper for å kjøre din drømmebil. Det månedlige beløpet dekker bilen, service og vedlikehold, som dermed sikrer en oversiktlig bilavtale og ingen overraskende utgifter. Når leie-perioden er ferdig, leveres bilen tilbake.

De fleste privatleie avtaler har en varighet på 36 måneder, men det er alltid mulig å få denne perioden tilpasset. Hos Jaguar tilbys privatleie fra 3 måneder og opp til 36 måneder eller mer.

Privatleie er for deg som ønsker en bekymringsfri og enkel bilavtale. Du unngår forhandling av pris på nybil og bruktbil, verkstedsregninger og bekymringsfrie avskrivninger. Du betaler kun en valgfri startleie og månedlige beløper, som dekker omkostningene ved å kjøre bilen.

Har du flere spørsmål? Les vår FAQ her eller kontakt din lokale forhandler.

SE ANDRE FINANSIERINGSMULIGHETER

KAMPANJER

Her finner du våre beste kampanjer for deg som privatperson. Her har vi samlet våre Jaguar-modeller med ulike motorvarianter og egne utstyrsvarianter, for å tilby en modell som passer deg.

LES MER

FLEET & BUSINESS

Vi vet hva som er viktigst når du skal velge firmabil. Samtlige av våre biler er bygget etter strenge krav, alt fra forsikring og servicekostnader, til verdireduksjon, drivstofforbruk og CO2-utslipp.

OVERSIKT
Skal vi holde deg oppdatert?
Er du interesseret i Jaguar og vil gjerne motta de siste nyhetene om tilbud, lanseringer, eventer osv.? Da må du gjerne melde deg på vårt nyhetsbrev her.