E-PACE PHEV R-DYNAMIC S
Månedsleie fra: 5.490,-*

Månedsleie fra: 5.490,-*

Totalpris fra: 316.908 kr,-*

 

Utstyrsvarianten R-Dynamic S har R-Dynamic eksteriørpakke, Pivi Pro infotainment system, Blind Spot Assist Pack, 18" alufelger, og Apple CarPlay®. Med Jaguar Care får du fri service inkludert i 3 år/inntil 100.000 km. 

Denne modellen er basert på R-Dynamic S og inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr:

  • Driver Assist Pack
  • Cold Climate Pack
  • Auto High Beam Assist
  • Interaktivt førerdisplay 
  • Panorama glasstak
  • Mørke bakruter
  • Takrails
  • Elektrisk bakluke
  • 12-veis elektrisk justerbare forseter med varme
  • Vinterhjul på original aluminiumsfelg

Beregn privatleie og bestill Jaguar E-PACE Plug-in hybrid.

OBS: Startleie/etableringsgebyr 119.268 kr. Månedsleie: 5.490 kr og totalpris: 316.908 kr, vil variere med rentenivået. 3 års bindingstid. Kjørelengde: 45.000 km. 3 år fri service.

HØYDEPUNKTER EKSTRAUTSTYR
Privacy glass

Privacy glass

Privacy glass på bakrutene er utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen. I tillegg står Privacy glass i stil med felgene i Glossy Black og Black Exterior Pack.

Panorama glasstak

Panorama glasstak

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke tillater enkel åpning og lukking av bakluken ved å benytte seg av knappen inne i bilen (i høyde med sjåførens venstre kne), på nøkkelen eller på selve bakluken.

Cold Climate Pack

Cold Climate Pack

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

Interaktivt førerdisplay

Interaktivt førerdisplay

Kjøreinformasjon, underholdning og aktiv sikkerhetsdata, inkludert navigasjon, telefon og medier vises på et høyoppløselig 12,3” HD interaktivt førerdisplay med krystallklar grafikk.

Fleksible og tilpassede seter

Fleksible og tilpassede seter

Forsetene er 12-veis, oppvarmede og elektriske, med minnefunksjon og 2-veis manuell hodestøtter. Komfortable seter for korte og lange kjøreturer.

EN JAGUAR E-PACE MÅ OPPLEVES

Jaguar E-PACE som Plug-in hybrid er foreløpig ikke tilgjengelig for prøvekjøring hos forhandlerne. Om du ønsker å sette deg på liste eller prøvekjøre en tidligere E-PACE modell kan du fylle inn informasjonen nedenfor. Din valgte Jaguar-forhandler vil deretter kontakte deg. 

Det beste fra Jaguar E-PACE

DESIGN

DESIGN

Nye Jaguar E-PACE er en kompakt SUV som byr på et elegant og sportsbilinspirert utseende, med dristige designdetaljer - fra luftinntak på sidene til grillen. 

Når du stiger inn i E-PACE R-Dynamic-S ser du både R-Dynamic logo og emblem på skinnrattet og innstegslistene. Et nytt infotainmentsystem på en 11,4" touch-skjerm bidrar også til et renere interiør.

YTELSE

YTELSE

Den nye 2,0-liters firesylindrede 300hk PHEV-modellen leveres med en 640Nm bensinmotor, og en 105kW elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av et 17,1kWh litiumsbatteri, og har et CO2-utslipp på kun 32-40g/km. 0-100 km/t tar kun 9,8 sekunder.

Fulladet har nye E-PACE PHEV en helelektrisk rekkevidde på opptil 64 km.

LADING

LADING

Bilen er utstyrt med en 1-fas ombordlader med en ladehastighet på opptil 7,4kW (AC-lading). Dette gir fulladet batteri på ca 2,5 time. Bilen kan også hurtiglades opptil 32kW (DC-lading), som lader batteriet fra 0-80% på ca. 30 min.

Er E-PACE PHEV noe for deg?

Nye Jaguar E-PACE Plug-in hybrid byr på ren kjøreglede og høy komfort. I tillegg har Jaguar E-PACE en rekke modelloppdateringer og ny teknologi, som det nye infotainment systemet; Pivi Pro. PHEV-modellen vil ved fulloppladet batteri har en helelektrisk rekkevidde på opptil 64 km.