I-PACE EV320 ADVANCED

I-PACE EV320 ADVANCED

I-PACE EV320 Advanced er basert på den klassiske utstyrsvarianten I-PACE EV320 AWD Auto S, som inkluderer LED hovedlys, Navigation Pro, Pivi Pro infotainment system, 18" alufelger, Apple Carplay® og mye mer. 

En I-PACE Advanced inkluderer i tillegg en rekke ekstrautstyr, som har en kundefordel til en verdi av 74.700,- .

Pris fra 629.990,-*

 

OBS: *Tilbudet gjelder kun EV320 MY21 og er gyldig tom 31.12.2020. Kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter.

INKLUDERT EKSTRAUTSTYR I-PACE ADVANCED

LED hovedlys med LED-signatur kjørelys

LED hovedlys med LED-signatur kjørelys

Premium LED hovedlys med signatur kjørelys - Denne oppgraderingen leveres også standard med fjernlysassistent, som dimmer hovedlysene når du møter motgående trafikk.

Panorama glasstak

Panorama glasstak

Fast panorama glasstak er med å øke romfølelsen i bilen ved å slippe inn lys gjennom taket. Dette gir følelsen av en luftigere kupé, spesielt for passasjerene i baksetet. Panoramataket har ikke konvensjonell blendingsgardin, og er derfor utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen.

Privacy glass

Privacy glass

Privacy glass på bakrutene er utstyrt med en film som reduserer varmen fra sollyset, og som reduserer det sterkeste lyset fra solen. I tillegg står Privacy glass i stil med felgene i Glossy Black og Black Exterior Pack.

8-way heated semi-powered forseter

8-way heated semi-powered forseter

Disse forsetene gir en enkel manøvrering og tilpassing av fører- og passasjer setet. Setene gir også mulighet for oppvarming, om ønskelig.

Touch Pro Duo

Touch Pro Duo

Touch Pro Duo er et avansert multimedia system som består av både lydanlegg, navigasjonssystem og interaktive touchskjermer. 

Cold Climate Pack

Cold Climate Pack

Denne utstyrspakken inkluderer oppvarmede vindusspylere, oppvarmet frontrute og oppvarmet ratt. Dette øker sikkerheten på vinterføret med god sikt og unngår frossen frontrute. Og oppvarmet ratt er behagelig gjennom hele året.

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke

Elektrisk bakluke tillater enkel åpning og lukking av bakluken ved å benytte seg av knappen inne i bilen (i høyde med sjåførens venstre kne), på nøkkelen eller på selve bakluken.

DRIVER ASSIST PACK

Adaptiv Cruisekontroll

Adaptiv Cruisekontroll

Adaptiv Cruisekontroll holder trygg avstand til bilen foran selv når den sakker farten. Hvis bilen foran skulle stoppe helt, vil systemet sørge for at bilen din stanser mykt og smidig. 

Blind Spot Assist

Blind Spot Assist

Med Blind Spot Assist har du sensorer som overvåker blindsonene til bilen og vil både varsle deg, samt gi motstand i rattet om du prøver å styre bilen mot en hindring i blindsonen.

High-Speed Emergency Braking

High-Speed Emergency Braking

Med High-Speed Emergency Braking, registrerer systemet en potensiell frontkollisjon med et annet kjøretøy, og viser et varsel om å bruke bremsene. Hvis føreren ikke reagerer, vil bremsene redusere farten ved et eventuelt sammenstøt. 

Har du bestilt eller skal bestille I-PACE EV320 innen 15.desember?

Har du bestilt eller skal bestille I-PACE EV320 innen 15.desember?

Da er du automatisk med i trekningen av å vinne en skiboks lakkert i bilens farge, ferdig montert på bilen til en verdi av 11.850 kr*. I tillegg vil én av de ti vinnerne motta en ekstra overraskelse fra Head Norge til en verdi av 25.000 kr *.

Les mer om konkurransevilkår og betingelser via linken.

LES MER

Opplev eksepsjonelle kjøreegenskaper

Jaguar I-PACE er en unik Jaguar som bare må oppleves! Den helelektriske kjøreopplevelsen vil overraske selv de største bilentusiastene. Bestill prøvekjøring hos din Jaguar-forhandler nedenfor. 

TILBEHØR SOM KAN KJØPES

Nedenfor ser du et utvalg av tilbehør som du kan kjøpe til din Jaguar I-PACE EV320 Advanced.

Er du interessert og ønsker å vite mer om funksjoner og priser, må du gjerne kontakte din nærmeste forhandler.

Stoffmatter

Stoffmatter

Disse stoffmattene gir interiøret et mer luksuriøst uttrykk.  

Gummimatter

Gummimatter

Gummimattene beskytter interiøret. De er enkle å ta ut og inn for rengjøring av bilen.

Bagasjeromsmatte

Bagasjeromsmatte

Bagasjeromsmatten beskytter interiøret i bagasjerommet. Den er enkel å ta ut og inn for rengjøring av bilen.

Lastestativ

Lastestativ

Dette lastestativet er enkelt å ta av og på. Stativet passer til flere forskjellige lastetilbehør.

Er I-PACE EV320 noe for deg?

Jaguar I-PACE er en gjennomført elbil ned til den minste detalj. Elmotoren med 320 hk og perfekt vektfordeling, leverer 500Nm umiddelbart dreiemoment og smidigheten til en sportsbil. Med nytt Pivi Pro infotainment-system og 3-fas lading, byr I-PACE EV320 på en enda bedre balanse mellom teknologi og kjøreopplevelse.